Bridgestone dækgaranti

log på registrér

KØR SIKKERT OG UBEKYMRET
MED BRIDGESTONE DÆKGARANTIEN

Få gratis Bridgestone dækgaranti i
3 år, når du køber 2 eller 4 nye Bridgestone dæk
til din personvogn, SUV/4x4 eller varevogn.
Kun hos deltagende forhandlere.

SÅDAN FÅR DU BRIDGESTONE DÆKGARANTIEN

  1. Køb 2 eller 4 nye Bridgestone dæk, og få dem monteret
  2. Registrér inden for 14 dage
  3. Få 3 års dækgaranti!

Du får gratis ret til Bridgestone dækgarantien, når du køber og monterer 2 eller 4 nye Bridgestone sommer-, vinter- eller helårsdæk til personvogn, SUV/4x4 eller varevogn hos deltagende forhandlere.

For at aktivere Bridgestone dækgarantien for dine nye dæk skal du registrere dig på dette websted inden for 14 dage fra købsdatoen. Registreringen kræver visse personlige data, data for dit køretøj samt købsdokumentationen (købsbevis, faktura, kvittering).

Op til 8 dæk pr. person og op til 8 dæk pr. køretøj/reg. nummer.

Hvilke skader dækkes af Bridgestone dækgarantien?

Vores dæk er udsat for mange farer i hverdagen! Bridgestones dækgaranti beskytter dig i 3 år ved skader på dækket, som er opstået ved påkørsel af genstande og ved punkteringer.

Alt afhængigt af dine Bridgestone dæks alder vil du få refunderet op til 100 % af købsprisen for erstatningsdækket i tilfælde af skade. Det er en betingelse for refunderingen af købsprisen, at det beskadigede dæks resterende mønsterdybde er 1,6 mm. Den eksakte garanti fremgår af følgende tabel:

Betingelser for deltagelse

Hvad skal du gøre i tilfælde af skade?

I tilfælde af skade skal du kontakte din foretrukne dækforhandler for at købe et nyt Bridgestone erstatningsdæk. Anmeld din skade her på vores garantiside inden for 2 uger fra købet af dit erstatningsdæk. Upload et billede af din faktura og af det beskadigede dæk for at anmelde skaden.

Så snart vi har kontrolleret og godkendt din ansøgning, får du refunderet den købsandel, som du er berettiget til i henhold til betingelserne for deltagelse. Bridgestone forbeholder sig retten til inden for to uger at afhente det beskadigede dæk hos forhandleren med henblik på kontrol.

Aktivér dækgarantien

AKTIV DÆKGARANTI

Log på kundeområdet for at se din(e) aktive dækgaranti(er) eller for at registrere yderligere Bridgestone dæksæt under garantien.

MIN DÆKGARANTI